Veiligheid begint met oriëntatie en bewustzijn

Industrie

Veiligheid speelt binnen de plattegrond een belangrijke rol. Het weergeven van bijvoorbeeld objecten, vertrek- en aankomsttijden, openbare gelegenheden en looptijden kan worden gecombineerd met alles wat bijdraagt aan de (bedrijfs)veiligheid zoals AED’s, vluchtroutes, EHBO-posten en brandblussers.

In geval van calamiteiten is het mogelijk om de locatie van de calamiteit kenbaar te maken zodat aanwezigen de juiste vluchtroute kunnen nemen. Via één handeling is het mogelijk om alle BHV’ers in de buurt te sms’en of een instructievideo van een AED op te roepen. Met dit systeem kunt u dus met een minimale inspanning al uw plattegronden actueel houden en gaat u een stuk veiliger de toekomst in. 

Digital Safety Signage

DSS omvat producten en diensten die de communicatie ondersteunen, vooruitlopend op de veiligheid. Dit begint met oriëntatie en bewustzijn om calamiteiten en ongevallen te voorkomen, en het ondersteunen van de communicatie in tijden van crisis. DSS richt zich op de huidige technologie en communicatieplatforms om geavanceerde beveiligingsproducten, bekend als Safety 2,0, te ontwikkelen.

Intelligente verzamelplaatsen

Vanuit een centraal punt kunt u binnen enkele seconden communiceren met bijvoorbeeld aanwezigen op een raffinaderij en inzicht verkrijgen in de omstandigheden ter plekke tijdens een noodsituatie. Anders dan de meer gebruikelijke verzamelplaatsen biedt deze intelligente verzamelplaats dus informatie die van invloed kan zijn bij de besluitvorming tijdens een crisis. Deze oplossing versnelt en ondersteunt de communicatie in noodgevallen en kan dus levens redden.

Download the brochure of DSS: