Safety starts with orientation and awareness

Wat is Maptomize

item02Makkelijk in gebruik
De digitale plattegrond is opgebouwd uit diverse lagen. Hierdoor kan de gebruiker selectief voor hem relevante informatie oproepen en blijft de plattegrond overzichtelijk. De bediening gaat eenvoudig via een touchscreenscherm waarmee gebruikers de gewenste informatie, eventueel in meerdere talen, op ieder moment kunnen opvragen. De plattegrond is gemakkelijk via een online beheersysteem door u te wijzigen.

outdoor touchscreen2Safety 2.0
Veiligheid speelt binnen de plattegrond een belangrijke rol. Het weergeven van bijvoorbeeld objecten, vertrek- en aankomsttijden, openbare gelegenheden en looptijden kan worden gecombineerd met alles wat bijdraagt aan de (bedrijfs)veiligheid zoals AED’s, vluchtroutes, EHBO-posten en brandblussers. In geval van calamiteiten is het mogelijk om de locatie van de calamiteit kenbaar te maken zodat aanwezigen de juiste vluchtroute kunnen nemen. Via één handeling is het mogelijk om alle BHV’ers in de buurt te sms’en of een instructievideo van een AED op te roepen. Met dit systeem kunt u dus met een minimale inspanning al uw plattegronden actueel houden en gaat u een stuk veiliger de toekomst in.

Sociale media
Sociale media spelen in de huidige tijd een belangrijke rol, dus ook bij rampen. Iedereen is enorm snel op de hoogte van een situatie. Door via Twitter een tag ter beschikking te stellen (bijvoorbeeld #uwlocatie) en de communicatie over de crisis via de plattegrond zichtbaar te maken, is iedereen direct op de hoogte van de actuele stand van zaken en kunt u bovendien de crisiscommunicatie meer beheersbaar maken. Ook is het mogelijk uw plattegrond in te stellen als (in)checkpoint voor sociale media zodat mensen elkaar eenvoudig kunnen vinden op die locatie.

iphone2Mobiele informatie
Via een link of QR-code is de plattegrond eenvoudig overdraagbaar naar een mobiele telefoon of tablet. De informatie kan dan op pocketformaat worden meegenomen en op elk gewenst moment worden geraadpleegd. Ook is het mogelijk om uw plattegrond zichtbaar te maken bij smartphone-gebruikers met een Layar-applicatie of te tonen op uw website. Bezoekers van uw locatie kunnen, via hun smartphone, , of via de computer, de beschikbare informatie zien die in uw plattegrond is opgeslagen. Dit kan uw bedrijfsinformatie zijn, maar ook aanbiedingen van uw adverteerders. Optioneel kunt u er ook nog voor kiezen om de plattegrond direct uit te laten printen.

Return on Investment 
Vaak ziet u advertenties naast een plattegrond. Met digitale plattegronden kunt u meer adverteerders aantrekken door de advertenties te laten rouleren. Door implementatie van slimme advertentiemodellen is het mogelijk meer inkomsten te genereren uit uw plattegronden dan voorheen. Daarnaast biedt u adverteerders met deze interactieve plattegronden vele opties, zoals het snel kunnen inspelen op trends en het doen van gerichte (seizoens)aanbiedingen.